Szolgáltatások

Mindig olyan megoldásokat kínálunk, amelyekkel a legjobban tudjuk támogatni vevőink üzleti céljainak megvalósítását, hogy Önöknek „csak az üzletre kelljen koncentrálni”. Azért dolgozunk, hogy elősegítsük vevőink üzleti eredményességének javulását. Sikereink titka: olyan felelősségteljes, megbízható, precíz, gyors munkavégzés mellyel ügyfeleink elégedettségét elnyerjük. Munkánkat modern informatikai háttér segíti. Többféle könyvelői programot használunk az igények jobb kielégítése érdekében. Szerződött partnereinknek tanácsokkal látjuk el.

Könyvvizsgálat

Irodánk a Magyar Könyvvizsgálói Kamarában bejegyzett társaság, ezáltal a Magyarországon jogszabályi kötelezettségen alapuló könyvvizsgálatot végezheti. Az MKVK költségvetési tagozatának tagja, jogosult költségvetési intézmények, önkormányzatok jogszabályban meghatározott könyvvizsgálatára. Irodánk 2003-tól vállalja gazdasági társaságok könyvvizsgálását. A piacgazdaságban fontos, hogy a gazdálkodók megbízható, valós információkat hozzanak nyilvánosságra a vagyoni, pénzügyi és jövedelmi helyzetükről. Az információk megbízhatóságát növeli a független könyvvizsgáló által végzett könyvvizsgálat. Irodánkat sok esetben olyan társaságok is megbízzák könyvvizsgálattal, melyek jogszabály által nem kötelezettek könyvvizsgálatra.

Könyvelés

Ügyfeleink részére folyamatosan, áttekinthetően végezzük el teljes körű könyvelését. Tárgyi eszközeit, analitikus nyilvántartásait vezetjük. Az adóhatóságok felé elvégzzük a szükséges adóbevallások beadását, képviseljük ügyfeleinket az adóhatóságok előtt.

Bérszámfejtés

A munkavállaláshoz kapcsolódó nyilvántartásokat, a be- és kijelentési kötelezettségeket, a havi, a rendszeres, ill. a az egyéb a bérhez kapcsolódó és az egyéb juttatások számfejtését, adók, járulékok kiszámítását elvégezzük. Az adóhatóságok felé szükséges bevallásokat, nyomtatványokat beadjuk.

Átvilágítás

A tulajdonosoknak, cégvezetőknek döntő fontosságú, hogy megfelelő információkkal rendelkezzenek az általuk irányított szervezetről, elegendő és megfelelő információkat kapjanak befektetési döntéseik megalapozásához.
Társaságunk segít Önnek a megfelelő, nélkülözhetetlen információk megszerzésében.

Adótanácsadás

Ügyfeleink részére ingyenesen nyújtunk adótanácsadást, hozzájutnak mindazon információkhoz, melyekhez sokéves munkánk, továbbképzéseink során felhalmoztunk. Rendszeren küldünk hírleveleket. Segítünk adóterheik optimalizálásában

Számviteli és gazdaságtudományi oktatás

2003-2006 között a TERC Kft. keretén belül az államilag elismert (OKJ) közbeszerzési referens tanfolyamon a gazdasági, pénzügyi tantárgyat tanítottuk. Az óraadás mellet kidolgoztuk a gazdasági, pénzügyi tantárgy követelményrendszerét, tematikáját és társszerzői vagyunk a „Közbeszerzési kézikönyv” tankönyv gazdasági, pénzügyi moduljának.
Felnőttképzés keretén belül jelenleg a SZÁMALK Szakképzési központban tanítunk számvitelt és adózási ismereteket.